Cuccio Colour Holographic Collection

  • vain sky henkilökunnalle

Cuccio Colour Holographic Collection kynsilakat sisältävät yli 100.000 3D-hologrammihilettä jokaisessa pullossa. Ainutlaatuinen lopputulos joko sellaisenaan tai toisen värin kanssa yhdistettynä.

Kalifornialaiseen Cuccio Colour kynsilakkasarjaan kuuluvat Cuccio Colour Holographic Collection kynsilakat luovat ennennäkemättömiä efektejä joko käytettynä sellaisenaan tai muun värin päälle luomaan mitä valovoimaisimman lopputuloksen. Cuccio Colour kynsilakat kuivuvat nopeasti ja takaavat pitkään kestävän lakkauksen.

Ominaisuuksiltaan Cuccio Colour Holographic Collecion kynsilakat ovat edistyksellisiä:

  • 100.000 3D-hologrammihiletta jokaisessa pullossa
  • 8-upeaa värisävyä
  • Ei sisällä DBP, tolueenia eikä formaldehydiä
  • Kolminkertainen pigmentointi takaa ainutlaatuisen peittävyyden, uskomattoman kiillon ja ennenkokemattoman kestävyyden
  • Saatavilla LED-valokorkilla tai normaalilla korkilla
  • Laadukas DUPOND-kuitusivellin

 

Cuccio on amerikkalainen tuotesarja

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.