Naturalmente tuotteet

  • vain sky henkilökunnalle

NATURALMENTE

Italialainen Naturalmente on kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen tuotesarja, jonka teho perustuu puhtaisiin, kasvipohjaisiin uutteisiin ja öljyihin. Naturalmenten käyttämät kasvit on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja. Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla, niin raaka-aineiden, kuin energian osalta. Tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan Toscanan sydämessä sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai Pontederan tuulivoimalla.  

Naturalmente tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita. Tuotteet on suunniteltu mahdollisimman luonnollisiksi käyttäen luonnonmukaisia ainesosia, sekä orgaanisesti viljeltyjä eteerisiä öljyjä.

Naturalmente tuotesarja ei käytä petrokemiallisia tai eläinperäisiä aineisosia, synteettisiä hajusteita, SLS, SLES eikä parabeeneja. 

Tuotteet ilman petrokemiallisia tai eläinperäisiä aineisosia!

 

   

 

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.