Universal Nails on suomalainen tuotemerkki

  • vain sky henkilökunnalleRakennekynsien uusi aika on koittanut! 

Universal Nails on suomalainen tuotesarja, joka on luotu kaunistamaan suomalaisten käsiä. Kaikki Universal Nails tuotteet on valmistettu hyvän tuotantotavan, GMP standardin SFS-EN ISO 22716, mukaisia valmistusmenetelmiä ja viimeisimpiä EI kosmetiikkadirektiivejä noudattaen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja useimmille tuotteille on suoritettu toksitologiset testit. Universal Nails tuotteet on valmistettu Suomessa tai EU alueen sisällä puhtaista, jopa lääketason raaka-aineista.


Universal Nails logo tuotteessa on ehdoton laadun tae.

Universal Nails tuotesarja on luotu vastaamaan vaativan kynsitaiteilijan tarpeisiin nykyaikaisilla ja turvallisilla tuotteilla, ehdotonta laatua ja varmaa toimivuutta silmällä pitäen. Universal Nails tuoteperheestä löydät kaiken mitä rakennekynsien teossa tarvitset. Uuden sukupolven UV-kovetteiset yksikomponenttigeelit, huippulaadukkaat 3-vaihegeelit, kirkkaammat ja luonnollisemman näköiset akryylit sekä korkeatasoiset kemikaalit edustavat uutta ja nykyaikaista Universal Nails tuotevalikoimaa.

Universal Nails tuotemerkki on rekisteröity Suomessa vuonna 2006.

Kaikkien kuvien käyttöoikeutta rajoittaa kuvien tekijäoikeudet. Kuvissa olevia logoja tai tuotemerkkejä ei saa rajata pois. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Monet kuvat on suunniteltu niin että niihin voidaan liittää jokin teksti ja Universal Nails tuotekuva. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tarvitset apua kuvan suunnittelussa omille verkkosivuille tai mainoskäyttöön.

 

         
         
         
         

 

Kuvat ovat RGB muodossa joka soveltuu hyvin verkkokäyttöön. Mikäli tarvitset kuvan painettavaan mainokseen, pyydä asiakaspalvelustamme CMYK versio kuvasta. Asiakaspalvelustamme voi myös tiedustella lisää valmiita mainospohjia. 

Kaikissa kuviin littyvissä asioissa Sky Group Finland Oy:n asiakaspalvelu auttaa aina!Alla olevat kuvat ja logot ovat vapaasti käytetettävissä. Logoja tai tuotemerkkien tietoja ei saa rajata pois.  

KUVAPANKKI:


         


         


         


         


         

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.