Henkilökunta

  • vain sky henkilökunnalle

 

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on toimintamme perusta


Yrityksemme sisältä löytyy osaamista kaikilta toimintamme osa-alueilta. Päivittäiseen toimintaan liittyvien ruutiinien lisäksi työstämme asiakaslehdet, nettisivut, verkkokaupat sekä esitteet ja kuvastot "in-house". Pystymme myös tuottamaan pienet mainoslehtiset, julisteet ja muut pienempien erien painotuotteet omalla digipainokoneellamme.
Sky Group Finland Oy:n takana toimii kaksitoista vakituista kokopäiväistä työntekijää joiden työpanoksen ansiosta pyrimme ensi tilikaudella noin neljän miljoonan euron liikevaihtoon. Haluamme olla pieni, mutta tehokas asiakaskuntaansa kunnioittava tukkuliike, jonka palveluun ja tuotteisiin voi aina luottaa!

Valtteri Harri

 


Joni Harri

 


Anthony Harri

 

Sarno Harri

 

 Sabrina

 

Kati

 

Ari

 

Antti

 

Kaisa

 

 Minna

 

 

 

 

 

 

Veljekset

Koko lapsuusikänsä Ranskassa asuneiden veljesten lukuisat yhteiset harrastukset, kuten intohimoinen laskuvarjourheilu, moottoripyöräily sekä laskettelu sitovat Sky Groupin 'pojat' yhteen myös vapaa-aikanaan.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.