Filosofia

  • vain sky henkilökunnalle
 
   
 
Perustamisestaan lähtien Sky Group Finland Oy on ollut itsenäinen perheyritys, joka on sitoutunut omistajiinsa, työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, tavarantoimittajiinsa, ympäristöön ja yhteiskuntaan. Strategisena visiona on kehittyä kauneudenhoitoalan tukkurina sekä kauneudenhoito- ja hyvinvointituotteiden jälleenmyyjänä kauneudenverkkokauppa.fi verkkokaupan kautta alan merkittäväksi yritykseksi Suomen markkinoilla. Olemme Suomalainen Kauneusalan Yritys - SKY
  
 
Sky Group Finland Oy edustaa pitkäjänteistä ajattelua ja suunnittelua, arvojen ja tavoitteiden jatkuvuutta, hyviä suhteita asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin sekä työntekijä- ja ympäristölähtöistä yritys- ja johtamiskulttuuria. Asiakasläheisyys, tehokkuus ja kestävä kehitys ovat kolme tukipilariamme. Asiakasläheisyys perustuu rehelliseen ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen. Tehokkuus ilmenee muun muassa pitkälle kehittyneessä logistiikassa, uuden verkkokauppamme tarjoamassa sähköisessä tilausten käsittelyssä sekä jatkuvassa osaamisen kehittämisessä. Kestävällä kehityksellä tarkoitamme luotettavuutta asiakkaillemme ja työntekijöillemme sosiaalisen-, ympäristö- ja taloudellisen vastuun lisäksi.Kestävät asiakassuhteet


Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka määrittävät laadun, käyttöturvallisuuden, puhtauden, imagon ja toimivuuden standardit. Uskomme että eläminen ja työskenteleminen voidaan yhdistää yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Tähän liittyy oleellisesti aktiivinen pyrkimys harmoniaan, tasapainoiseen yhteistoimintaan ympäröivän yhteisön kanssa ulottuen edustamiemme tuotesarjojen valikoinnista sekä omasta tuotannostamme ihmisten ja tuotteiden vuorovaikutukseen sekä vastuuseen ympäristöstä.
Lue lisää..


Pitkäaikaiset tavoitteet

Olemme nykyaikaisesti ja ammattimaisesti johdettu perheyritys. Haluamme tulevaisuudessakin pysyä itsenäisenä ja tähtäämme lyhyen tähtäimen voitontavoittelun sijaan keskipitkän ja pitkän ajan tavoitteisiin. Tämän vuoksi suuntaamme tuotevalikoimaamme ja toimintaamme jo nyt tulevaisuuden teemohin. Löydät tästä monia esimerkkejä tuotevalikoimaamme tutustuessa.

Ekosähkön käyttö on ympäristöteko

Painamme kaikki Sky Extra asiakaslehdet sekä esitteet Forssa Print painotalossa joka on Suomen suurin Ekoenergia-merkittyä sähköä käyttävä painotalo. Yli puolet tuotantolaitoksen sähköntarpeesta katetaan ekosähköllä, jonka hiilijalanjälki on pyöreä nolla. Yhteistyökumppanina haluamme vaikuttaa siihen, millaista energiaa käytetän meidän julkaisujen valmistamiseen.

Pyrimme aina valitsemaan ekologisesti ja ympäristön kannalta parhaimmat vaihtoehdot.

Green Office-lisenssi

Olemme siirtyneet noudattamaan kiinteistössämme harjoitettavaa Green Office-lisenssin edellyttämää jätteiden lajittelua. Tavoitteena on vähentä sekajätteen määrää ja erotella hyötykäyttöön kelpaavat jätteet kierrätykseen.

Jätehuoneessamme on kaksitoista eri jäteastiaa biohajoaville jätteille, ruskealle pahville, keittiörasvalle, kartongille, energiajätteelle, sanoma- ja aikakauslehdille, toimistopaperille, sekäväriselle lasille, metallipakkauksille, loisteputkille ja energiansäästölampuille, paristoille sekä elektroniikkajätteelle.

Sky Group Finland Oy ja Suomen Rakennekynsitarvike noudattaa Green Office-lisenssin edellyttämää jätteiden lajittelua

 

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.