Verkkokauppa kauneudenhoitoalan ammattilaisille

  • vain sky henkilökunnalle

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu skytukku.fi on oiva tilausjärjestelmä joka tarjoaa käyttäjälleen useita tilauksen tekemistä helpottavia ominaisuuksia. Skytukku.fi verkkokauppa vaatii rekisteröitymisen jotta hinnat tulevat näkyviin. Löydät ohjeet ja rekisteröitymislomakkeen kaupan "luo tili" osiosta.

Asiakaspalvelu

Pyrimme aina hyvään ja rehelliseen asiakaspalveluun sekä pitkäaikaiseen asiakaskumppanuuteen.

Sky Group Finland Oy

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa yli 6.500 tuotteen valikoiman useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin. Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton yritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat veljekset Joni, Valtteri ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Platinatason sertifikaat. Sky Group Finland Oy on saanut myös Kauppalehden Menestyjä 2015 sertifikaatin.